Štúdie

  • Enzymes and Enzyme Therapy. Cichoke, Anthony J., D.C. New Canaan, Conn.: Keats Publishing, Inc., 1994
  • Green Barley Essence. MUDr. Yoshihide Hagiwara, New Canaan, Conn.: Keats Publishing, Inc., 1986
  • The Purification Prescription. Hendler, Sheldon, Saul, MUDr., Ph.D New York: William Morrow&Co., Inc., 1991
  • Amber Waves of Grain. Jack, Alex a Gale. New York: Japan Publications, Inc., 1992
  • Výživa & chiroprax. Anthony J. Cichoke, MA, DC, DACBN
  • Možnosti potlačenia aterosklerózy pomocou flavonoidov izolovaných zo zelených výhonkov jačmeňa. Takashi Miyake, Yoshihide Hagiwara, Hideaki Hagiwara,Takayuki Shibamoto
  • Zdraviu prospešné účinky 2"-0-glykosylisovitexinu. Dr. Shibamoto, marec 1999
  • Biochemický a biologický výskum výťažku z mladých jačmenných výhonkov. Alan L. Goldstein Washington, D.C.
  • The Complete Book of Juicing, Michael T. Murray, Rocklin, CA: Prima Publishing, 1992
  • Antioxidative Activity of an Isoflavonoid, 2"-0-Glykosylisovitexin Isolated from Green Barley Leaves, Kitta K, Hagiwara Y, Shibamoto T, Journal of Agricultural and Food Chemistry, 40 (10): 1843-1845 Oct 1992
  • Edible plant extracts modulate macrophage activity and bacterial mutagenesis. Benjamin Lau, T. Yamasaki, Intl Clin. Nutr. Rev. 12(3), 1992
  • Wheat Grass Nature's Finest Medicine, Steve Meyerowitz

pokračovať na stránku Odpovede na najčastejšie otázky >>

© Copyright 2024 Del Nicky, použité obrázky sú ilustračné
www.zelenepotraviny.delnicky.sk